Invitasjoner - hvem er du?

Den klassiske bruden



Du bruker ikke moderne ord og uttrykk, eller bryter tradisjonen, den nærmest lyser ut av deg... den gamle skolen, hele veien.
Din invitasjonstekst avviker på ingen måte fra etiketten, og dine foreldre som sannsynligvis bidrar til bryllupet, vil stå som meddunderskrivere på invitasjonen, skrevet i original Engelsk stil.
Hvis du elsker det litt formelle og heller til det "uskyldige", vil du hyre en profesjonell til å skrive invitasjoner i majestetisk kalligrafistil.. med mørkegrått blekk.
Er du typen, som går opp i detaljer vil du få trykket familiens "våpen" eller monogram på alle invitasjoner. Denne tradisjonen var meget populær i 30-årene, og er igjen kommet frem her i det nye årtusen. Du velger typisk en tradisjonell og enkel stil til deres design av invitasjoner. De vil være preget med enkle blomster og sarte farger.
Den klassiske bruden Tine og hennes mann Clas, var glad i monogrammer, så de bestilte takkekort med pregede blomster og monogram trykket i gull. Monogrammet ble brukt som underskrift. De sendte ut takkekort uten å tenke på,at mange av gjestene ikke visste hvem kortet var fra. Tine hadde valgt en font som var så fancy, at man ikke kunne skjelne bokstavene fra hverandre.
Godt råd: Hvis du bruker et monogram som underskrift, bør du velge en meget enkel og tynn font, som er lett å lese. Ellers er arbeidet ofte forgjeves.

Diva typen



Du har alltid vært litt dramatisk. Du gråter stort, du ler høyt og du feirer stort. Vi vet at stilen til bryllupet ditt ikke vil avvike fra alt det andre fantastiske du utretter hver dag. Når du velger invitasjoner, vil du være sensasjonell, perfekt og unik.
Du vil elske å bruke det mest fantastiske Italienske papiret man kan finne. Du vil bruke en "synlig" pastellfarge til konvolutten, den skal jo ikke forsvinne blant all annen post. 
Blekket vil være metallfarget og synlig, ikke for fint, med en spesiell font. Du vil elske, å bruke store moderne skrifttyper eller en mellomstørrelse i kalligrafi. Ingen vil være i tvil om, at denne invitasjonen kommer fra deg. 
For å få den "riktige" look'en, vil du bruke litografi eller strektegning som settes på kunstpapir eller håndlaget papir. La oss se det i øynene, du elsker bilder av deg selv, spesielt de kjæreste bilder fra den gang du var liten. Du elsker når du kan få folk til å uttale seg om disse og nyter å høre hvordan de skryter av deg. 
Fordi du ER invitasjonen, og tenker kreativt og dramatisk når invitasjonene skal pakkes, vil du legge hver enkelt i en liten eske fylt med konfetti og noe støyende. Kanskje kjenner du en brud, som får alle invitasjoner personlig levert ut til gjestene... se det er en riktig Diva! Du misser ikke en sjanse for å gjøre folk rundt deg oppmerksom på deg selv, så du kan også godt finne på, å lage invitasjoner med dine egne kunstverk, og sende dem ut i gjennomsiktige konvolutter.. det skal jo synes... Selvfølgelig vil ingen i hele verden gå glipp av ditt bryllup, men selv en Diva, må ha en gjesteliste. HUSK det!
For å gi gjestene et hint om det kommende bryllup sendte Divabruden Helene og hennes tilkommende mann ut et ”Reserver –dagen” kort. Kortene var preget av en karikatur av paret med store mexicanerhatter, dansende på en strand og omgitt av ordentlige mexicanske musikere.

Den naturlige bruden



Du elsker naturen. Å tre ut av den moderne verden og inn i noe som mest av alt ligner urtiden. Du er ikke bruden som går opp i make-up, dårlige hårdager og blondedetaljer på kjolen. Du er for den naturlige look'en og den indre skjønnhet, som speiler seg i ditt rene ansikt, uten at du virker for pikete. Det samme gjelder dine bryllupsinvitasjoner. Du elsker det enkle, og dine invitasjoner vil vise at du er for det naturlige.
Dine trykksaker vil bli laget i søtt håndlaget papir fra Japan, tørkede blomster og naturting. Invitasjonene skrives for hånd i jordfarger og en enkel ensartet håndskrift, som vil gjøre dem meget personlige og søte.
Du er også veldig for 100% gjenbrukspapir, gjerne med rester fra naturen, som halmstrå, inntørkede blader og blomsterkroner. Er du den naturlige bruden, som allikevel ikke tør avvike for mye fra tradisjonene, vil du dekorere dine invitasjoner med et tørket blad, eller et blåskjell. Fonten vil være i en brunlig tone og hvis den er trykt, vil den ligne en håndskrift.
Ooops! Kristina er en enkel og ukomplisert person, som ikke går så mye opp i detaljer. Så i all forvirringen glemte hun å gjemme noen av invitasjonene til minneboken. Hun hadde likevel et bilde som en gjest hadde tatt av dem.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Brudebuketten

Brudens sider