Det eksklusive valget

Noen ønsker seg bondebryllup eller tradisjonsrike bygdefester i bunad. Ønsker du deg et eksklusivt bryllup som skiller seg ut bør Le Canard i Oslo være et sted for deg. Populære Hotell Cæsar har spilt inn episoder her når hovedpersonene skal ut å kose seg litt ekstra.


Å være gjest hos Le Canard er en opplevelse. Her blir du tatt vare på av fagfolk som holder det de lover, lover hovmester Christian.
-Vi gjør ikke feil, proklamerer hovmester Christian Seeger, da vi så vidt har rukket å sette oss ned i salongen hos Le Canard med en perfekt laget espresso innen rekkevidde. Utenfor går lærlingene med løvblåser på ryggen, slik de gjør først hver arbeidsdag. Fortauene må naturligvis være strøkne før folk som forventer det beste kommer til middag. Inne blir bordene dekket med det fineste porselen, krystall og sølvtøy. Magefølelsen sier deg at dette stedet er noe helt spesielt, og da snakker vi ikke bare om den særegne arkitekturen på murhuset som ble påbegynt i forrige århundre. Restauranten på Oslo Vest er da også en av fire norske med stjerne i Guide Michelin. Likevel synes vi jo hovmester påstand høres noe overdreven ut.-Gjestene hos oss skal få det beste. Vi skaffer det vi ikke har, og kan ta oss av alt fra A til Å når det dreier seg om forskjellige arrangementer og selskaper. Opplevelsen er like viktig som selve maten. Du skal føle deg spesielt godt tatt vare på og du skal ikke ha noe å sette fingeren på etter middagen, forklarer Christian videre.
-Ikke noe gir meg større glede enn å se et nyforelsket par forlate restauranten bare noen timer etter at de kom inn stresset, smågretne og uten særlig kjærlighet i blikket, bedyrer han.
Skal huskes
-De fleste gifter seg med tanke for at dette er noe de bare skal gjøre èn gang. Vi gjør alt som står i vår makt for å gjøre bryllupsmiddagen minneverdig. Le Canard arrangerer ofte mindre bryllupsmiddager for seks til 20 personer. Da foregår feiringen i egne, lekre og romantiske rom. I annen etasje er det lokaler med plass til 34 middagsgjester. Eller du kan holde selskapet i vinkjelleren, omgitt av 20 000 vinflasker!

Velkommen til et av landets mest romantiske og særegne steder å holde bryllupsfesten, sier hovmester Christian Seeger utenfor praktfulle Le Canard.

Vinkjelleren er Le Canards stolthet. Du har også muligheten til å holde selskapet ditt blant vinflasker til mange millioner kroner.
-Større bryllup er selvfølgelig ikke noe problem. Flere ganger i året leier folk hele huset til fest. Da rydder vi hele a la carte restauranten. Vi kan ha mottakelse i hagen med en drink før middagen inntas i restauranten. Deretter er musikerne klare til å spille til en uforglemmelig fest i andre etasje. Og det beste av alt; Du slipper alle forberedelsene før bryllupet. De tar vi oss av, sier den meget erfarne dansken med et stolt smil. Han forteller om et norsk par bosatt i Amazonas. De bestilte bryllupet på mail, landet med fly i Norge fredag og giftet seg med mange gjester lørdag! Personalet pakker opp gavene og setter opp listen for deg. Og vi begynner å tro at feil ikke blir begått av Seeger og de andre.

Mindre selskaper i Det gule kabinettet er populært. Her har du muligheten for en intim og svært spesiell bryllupsmiddag for åtte personer.

Trenger du bare litt større plass, bruker du det nydelige blå rommet.
Vin
Utvalget av drikkevarer er en av Le Canards store stoltheter. Vinkjelleren er en av de desidert mest omfattende i nord-Europa, og omfatter vin for mange millioner kroner. Fra konjakktrallen kan du bestille edle dråper helt tilbake fra forrige århundre!
- Du må for all del ikke la deg skremme av det enorme utvalget. Eksperter på huset forteller deg hva som passer best til din meny. Vi er dessuten opptatt av sirkulasjon i kjelleren. Derfor er prisene veldig bra. Du får selvfølgelig vin i alle prisklasser, forteller den trivelige hovmesteren, og overrasker oss faktisk med betydelig lavere priser enn det kunne være grunn til å frykte. Vi er ikke i tvil om at dette er et av de mest romantiske og spesielle stedene du kan gifte deg i landet vårt. Det er nesten så en får lyst til å gifte seg selv! Får vel i det minste vente til en aktuell kandidat til ektemake åpenbarer seg…

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Brudebuketten

Invitasjoner - hvem er du?

Brudens sider